Werving en Selectie

Executive Sales

Recruitment van executive sales

Bent u op zoek naar een zwaargewicht voor uw executive sales vacature? En wilt u vertrouwen op een senior sparringpartner die alle kennis en ervaring hiervoor in huis heeft? Met executive sales focussen we bij SalesSupply specifiek op de recruitment voor de zwaardere senior sales posities. We hebben ruime ervaring met executive recruitment en C-level vacatures, zoals CCO’s, sales managers, commercieel directeuren, key accountmanagers, commercieel managers en senior accountmanagers. Het gaat daarbij om rollen met een salarisindicatie van 90K en hoger.

Executive sales: onze aanpak

Bij SalesSupply kijken we verder dan alleen de functie. Wij verdiepen ons op uitgebreide wijze in uw organisatie en team, waarna we ons richten op de Person-Organization fit van de kandidaat ten opzichte van het sales team of MT. Ligt de ambitie van de kandidaat in lijn met de doelstellingen van uw organisatie en matchen de karaktereigenschappen met de interne behoefte? Wij hebben zelf op C-level binnen diverse organisaties geopereerd, zowel in loondienst als in eigen ondernemingen. Mede hierdoor hebben we een helder en volledig beeld van het profiel waaraan een executive professionals moet voldoen. Bovendien zijn we gewend dat discretie belangrijk is bij dergelijke executive sales posities. 

Herkenning executive sales DNA

SalesSupply focust zich 100 procent op sales functies. Vanwege onze eigen ervaring in executive sales herkennen wij het benodigde DNA bij kandidaten. We zijn uitstekend in staat naast de functie-eisen ook te kijken naar zaken als ambitie, karakter, drijfveren en gedragsstijl, wat leidt tot een hogere baantevredenheid. We stellen ons op als proactieve sparringpartner met hoge betrokkenheid, waarna we middels een uitgebreide en kritische selectieprocedure alleen de allerbeste kandidaten aan u voorstellen. Bel ons vandaag nog voor het eerste vrijblijvende gesprek: 070-2210671. Wij zijn gewend op korte termijn te kunnen schakelen, zodat uw team of het MT weer klaar is voor de toekomst.

USP's:

 

  • Person-Organization fit: de kandidaat sluit goed aan bij uw organisatie en team 
  • Discretie: we zijn gewend zeer discreet te werk te gaan 
  • Zekerheid: vaste wervingsfee op basis van no cure no pay 
  • Snelheid: we leveren binnen 3 weken ervaren kandidaten 
     
Success Delivered

Volg ons op