Werving en Selectie

Executive Search

Op zoek naar versterking op management- of directieniveau?

Managers en directeuren in het Management Team die vroeger bij de ambities van uw organisatie pasten, hoeven niet noodzakelijkerwijs nog steeds bij uw organisatie aan te sluiten. Bovendien kunt u uw ambities niet alleen waarmaken. Daarom bent u op zoek naar versterking op management- of directieniveau. Van business managers en commercieel managers tot C-level executives en directieleden.

SalesSupply is gespecialiseerd in werving en selectie op management- of directieniveau. Onze ervaren seniore recruiters hebben het niveau en het netwerk om succesvol hoogopgeleide management- en directieleden te bemiddelen. We hebben zelf jarenlange ervaring als manager en/of directielid en zijn daardoor de ideale businesspartner voor uw zoektocht naar executive kandidaten. Wij gaan graag de dialoog aan en schromen niet om lastige vragen te stellen. Zo dragen wij als sparring partner bij aan de ambities van uw bedrijf en daarbij behorende kandidaten.

Executive Search: we kijken verder dan het CV

Bij SalesSupply kijken we verder dan alleen het CV. Wij kijken naar pro activiteit, leiderschap, ondernemerschap én uitstraling. We verdiepen ons in de Person-Organization fit van de kandidaat ten opzichte van het MT. Ligt de ambitie van de kandidaat in lijn met de doelstellingen van uw organisatie? En matchen de karaktereigenschappen met de interne behoefte? Wij hebben zelf op C-level binnen diverse organisaties geopereerd, zowel in loondienst als in eigen ondernemingen. Mede hierdoor hebben we een helder en volledig beeld van het profiel waaraan een executive professional moet voldoen. Natuurlijk zijn wij bij het uitvoeren van uw executive search opdracht gewend discretie in acht nemen.

Niet alleen uw toekomstige kandidaat wordt gewogen, wij zelf ook. Daarom is het goed te weten dat onze recruiters 45+ jaar oud zijn en al tientallen jaren ervaring hebben in de markt. We hebben zelf op dit niveau geopereerd en kunnen daardoor goed inzicht krijgen in de persoonlijkheid, drive en strategische visie van executive kandidaten. Executive search door executive recruiters dus! Bel ons, zodat wij de juiste kandidaat voor u kunnen vinden: 070-2210671.

USP's:

 

  • Executives: executive search door executive recruiters die zelf op management niveau hebben gewerkt
  • Discretie: we zijn gewend zeer discreet te werk te gaan 
  • Zekerheid: vaste wervingsfee op basis van no cure no pay 
  • Snelheid: we leveren binnen 3 weken ervaren kandidaten 
  • Senior recruiters: onze recruiters zijn 45+ jaar oud en hebben tientallen jaren ervaring
Success Delivered

Volg ons op