Sales detachering

Ervaren sales professional op flexibele basis

Bent u op zoek naar een ervaren sales professional die u flexibel kunt inzetten? Dan biedt SalesSupply u een unieke dienst: dankzij de flexibiliteit van sales detachering beschikt u snel over sales professionals met jarenlange ervaring. En flexibel betekent bij SalesSupply ook daadwerkelijk flexibel. Onze overeenkomsten kennen geen opzegtermijn of minimale contractduur. Na 1.040 gewerkte uren en bij gebleken succes kunt u de sales professional kosteloos overnemen. Voldoen kandidaten onverwacht niet aan uw wensen, dan stellen wij binnen drie weken een nieuwe sales professional aan u voor. U loopt dus nooit meer risico op een mis-hire op een vacature. Dat is sales detachering met succesgarantie.

Sales detachering: meetbare resultaten

In de sales branche is detachering nog nauwelijks bekend, terwijl het sales vak uitstekende kansen biedt op detacheringsbasis. De resultaten van sales professionals zijn immers ontzettend goed meetbaar. U kunt bijhouden hoeveel afspraken een accountmanager loopt, hoeveel offertes worden uitgebracht en hoeveel daarvan tot concrete deals leiden. Kortom, u ziet exact hoeveel de sales professional u oplevert. Bovendien kunt u dankzij sales detachering alleen met die sales professionals werken die voor uw bedrijf van toegevoegde waarde zijn. Wij hebben een groot netwerk, waardoor u altijd snel en flexibel beschikt over de juiste sales professional met feeling voor uw branche.

Sales detachering zonder risico

Een ander groot voordeel van detachering is de beperking van risico’s. Een uitbreiding van uw eigen payroll kan grote invloed hebben op uw bedrijfsrisico. Sales detachering van SalesSupply helpt uw bedrijf juist met het verkleinen van de risico’s. Dankzij een flexibele periode van 1.040 gewerkte uren kunt u precies zien of u de juiste sales kandidaat in huis heeft. Na deze try & buy periode is het mogelijk de sales professional kosteloos over te nemen in vaste dienst. Zoekt u dus een ervaren sales professional op flexibele basis én zonder grote financiële risico’s? Maak dan gebruik van onze sales detachering en neem contact met ons op: 070-2210671.

USP's:

 

  • 100% flexibiliteit; geen opzegtermijn, geen minimale contractduur 
  • Minder risico; geen uitbreiding van eigen payroll 
  • Geen mis-hires; voldoen mensen niet, dan binnen 3 weken een nieuwe kandidaat 
  • Snelheid; we leveren binnen 3 weken ervaren salescapaciteit 
  • Reactivering; eigen salesteam reactiveert met proactieve sales van buiten 
  • Try & buy; na 1.040 gewerkte uren is in vaste dienst nemen mogelijk 
  • Bij detachering; geen kosten voor werving 
     
Success Delivered

Volg ons op