Werving en Selectie

Sales recruiting

Werving en selectie van sales professionals

Is uw organisatie op zoek naar een sales professional met een specifiek profiel? Bij SalesSupply beschikken we over een uitgebreid netwerk van ervaren sales professionals en een database met gedetailleerde gegevens. Bovendien kennen we onze sales kandidaten uitermate goed dankzij ons persoonlijke wervingstraject. Ook úw ideale sales professional kennen wij dus al. Bespaar daarom veel tijd en laat ons het uitgebreide functieprofiel opstellen en de tientallen cv’s en sollicitatiebrieven screenen. Wij stellen binnen drie weken ervaren sales professionals aan u voor, passend binnen het functieprofiel. Daarvoor hanteren wij een vaste wervingsfee op basis van no cure no pay.

De sales recruiters van SalesSupply

Bij SalesSupply geloven wij dat een sales recruiter alleen succesvol kan zijn als hij zelf ook jarenlang een steengoede sales professional is geweest. Dit onder het motto: ‘Een goede verkoper herkent een goede verkoper’. Daarom zijn al onze sales recruiters doorgewinterde ervaringsdeskundigen: ze zaten zelf in de sales en hebben de hele sales cyclus moeten volbrengen. Koude acquisitie, bezoekafspraken lopen, offreren, deals closen, relatiebeheer etc. Ze hebben allemaal op de maandagochtend tegen een leeg scoreboard aan moeten kijken en zelf hun sales targets moeten halen. Ook ten tijde van crisis. Kortom, onze sales recruiters weten wat het is om met hoge targets te werken en groei te realiseren in een krimpende economie.

Sales recruiting

Ook geloven wij bij SalesSupply in de kracht van specialisatie. Daarom recruiten wij alleen sales professionals. Daarbij gaan wij gedegen te werk. Elke kandidaat met een indrukwekkend en passend cv krijgt eerst een telefonische intake door een sales recruiter gespecialiseerd in telefonische verkoop. Meer dan de helft van alle kandidaten valt af tijdens deze eerste selectieprocedure, ondanks de staat van dienst tot dan toe. De kandidaten die wel doorgaan, nodigen we uit op kantoor. Tijdens dit gesprek beoordelen we de kwaliteiten en ervaring van de kandidaten. Niet door online vragenlijsten of persoonlijkheidstesten, maar door de juiste vragen te stellen. Waarom kopen mensen van jou? Welke resultaten heb je behaald? Wat maakt jou uniek in sales? Waarom heb je nooit de stap gemaakt naar de functie van sales manager? Confronterende en pittige vragen voor zwakke kandidaten. Hier staan dan ook de échte sales professionals op. We stellen maximaal 3 kandidaten per vacature aan u voor. Bel ons, zodat wij de juiste kandidaat voor u kunnen vinden: 070-2210671.

USP's:

 

  • Besparing van tijd: u hoeft geen functieprofiel op te stellen en niet tientallen cv’s en sollicitatiebrieven door te worstelen 
  • Grondige selectieprocedure: de beoogde kandidaat past bij uw bedrijf en team 
  • Zekerheid; vaste wervingsfee op basis van no cure no pay 
  • Snelheid; we leveren binnen 3 weken ervaren kandidaten
  • Reactivering; eigen salesteam reactiveert met proactieve sales van buiten 
     
Success Delivered

Volg ons op