SalesSupply succes verhalen deel 1: Vincent van Zanten

SalesSupply succes verhalen deel 1: Vincent van Zanten

 

Geboren en getogen in het Haagse blijf ik natuurlijk altijd een zwak houden voor mijn stad achter de duinen. Hoeveel ik ook heb genoten van het runnen van een kantoor in het bruisende Amsterdam; het verbleekt bij ons huidige plekje in Scheveningen met prachtig uitzicht op die oneindig imposante golven.

Begin januari trotseert mede-Hagenaar Vincent van Zanten de kustwind voor een kennismakingsgesprek bij SalesSupply. En hoewel zijn Haagse tongval onmiskenbaar is, blijkt Vincent ook een fervent Ajax-fan te zijn. Uit alles komt naar voren dat ik iemand voor me heb die van de gebaande paden af durft te gaan om successen te behalen. Als ervaren accountmanager binnendienst bij een commerciële onderwijsorganisatie is hij klaar voor zijn volgende uitdaging in de saleswereld.

Vincent van Zanten

Met zijn 30 jaar, aanstekelijke energie en rijke ervaring in de sales voldoet hij precies aan het kandidaatprofiel van één van onze opdrachtgevers; Eden Springs. Zijn optimistische & doortastende persoonlijkheid passen goed binnen de ambitieuze bedrijfscultuur. 

Diezelfde week nog heeft Vincent een sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever en niet veel later gaat hij aan de slag bij Eden Springs als Accountmanager Binnendienst. Dat blijkt een uitstekende match. Vincent voelt zich als een vis in het water en met een goed verhaal, een eerlijk product en veel humor zorgt hij ervoor dat er veel waterkoelers worden verkocht en de agenda's van de buitendienst medewerkers gevuld zijn. Al snel krijgt hij meer verantwoordelijkheden en bewijst opnieuw zijn succes-ambitie door binnen zes maanden door te groeien van de binnendienst naar de field sales. Nu bezoekt Vincent de klanten van Eden Springs en draagt hij direct bij aan het succes van de organisatie.

SalesSupply, succes delivered!

 




Deel dit artikel



Success Delivered

Volg ons op