Rol jij de rode loper uit?

De ‘war for talent’: iedereen heeft er inmiddels over gehoord. Zelfs mijn vader begon er laatst over. “Kandidaten zijn nu best lastig te vinden, hè?” vroeg hij. “Vlot het nog een beetje?”

Mijn antwoord: “Dat is mijn minste probleem.”

Daar keek mijn vader van op. “Maar ik lees overal dat die mensen zo moeilijk te werven zijn vanwege de krapte op de arbeidsmarkt!”

Eerlijk gezegd merken wij daar weinig van. Recruitment is een salesvak geworden. Daarom zijn al onze recruiters senior sales professionals met meer dan 20 jaar ervaring. Met de juiste salespitch en veel overtuigingskracht krijgen we geschikte kandidaten aan tafel bij onze opdrachtgevers.

Dát is wanneer eventuele ellende begint. Niet alle opdrachtgevers rollen de rode loper uit voor kandidaten. Sterker nog, sommigen werpen een heuse hindernisbaan op. Ellenlange processen vol onnodige (dubbele) gesprekken en assessments. Of onaantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Dáár jaag je een goede kandidaat mee weg. Zeker in deze markt.

Toptalent vinden wij absoluut voor je. Maar het is aan jou om goede mensen met egards te behandelen. Dát verwachten kandidaten nu meer dan ooit!




Deel dit artikel



Success Delivered

Volg ons op