‘Saleslef’ en senioriteit, dáár kom je ver mee

Bij SalesSupply heeft elke recruiter 20+ jaar ervaring in sales, management en recruitment. Wat dit betekent? Dat we de kennis en het lef hebben om de juiste vragen te stellen. Dat komt door onze senioriteit. En daardoor komen we tijdens gesprekken met kandidaten snel tot de kern.

Is de kandidaat prestatiegericht en communicatief sterk? Wat is zijn of haar motivatie? Begrijpt deze kandidaat écht heel goed welke producten of diensten onze opdrachtgever verkoopt? En deelt deze persoon de visie en waarden van het bedrijf? Vóórdat wij besluiten om iemand aan onze klanten voor te stellen, achterhalen we de antwoorden op dergelijke vragen.

Soms 'prikken' we ook even bewust. Dan kijken we hoe een kandidaat daarop reageert. Als we een antwoord krijgen dat niet authentiek lijkt te zijn, vragen we dóór. Dat durven wij. Noem het een stuk levenservaring, gecombineerd met 'saleslef' en de 'managementmeters' die we eerder in onze carrières gemaakt hebben.

Wat we níet doen? Werken met allerlei persoonlijkheidstesten. Die zeggen lang niet zoveel als gesprekken van mens tot (ervaren) mens. Daarnaast zijn persoonlijkheidstesten makkelijker voor de gek te houden dan onze senior recruiters met levenservaring.

En kijk, dat levert het nodige op. Volgens onze garantieregeling recruiten wij zonder bijkomende kosten een vervanging voor een kandidaat die in de proeftijd weggaat (om wat voor reden dan ook). Hoe vaak die regeling in 2023 is gebruikt? Niet één keer!

Hulp nodig bij die lastig in te vullen vacature? Neem contact op via: contact




Deel dit artikel



Success Delivered

Volg ons op